Kako ukloniti sinkronizirane fotografije s iPhonea i iPada

Mnogi se korisnici suočavaju s problemom nemogućnosti brisanja fotografija sinkroniziranih s Maca ili računala na svojim uređajima. Ispod ćete pronaći korake za uklanjanje sinkroniziranih fotografija s iPhonea ili iPada.

Uklonite sinkronizirane fotografije s iPhonea i iPada

Izbrišite sinkronizirane fotografije s iPhonea i iPada

Iako se većina fotografija može lako izbrisati na iPhoneu, fotografije sinkronizirane na iPhone s Mac računala ili računala sa sustavom Windows ne mogu se lako izbrisati na iPhoneu.



Jedini način za uklanjanje sinkroniziranih fotografija s iPhonea ili iPada je povezivanje uređaja s istim Macom ili računalom s kojeg su fotografije izvorno uvezene.

1. Izbrišite sinkronizirane fotografije s iPhonea koristeći Mac

Slijedite korake u nastavku za uklanjanje sinkroniziranih fotografija s iPhonea ili iPada pomoću Maca.

1. UtikačiPhoneuMacpomoću isporučenog gromobranskog kabela.

dva. Klikni naIkona tražilai odaberite svojiPhoneu bočnom izborniku.

Odaberite iPhone u izborniku Finder na Macu

kako spojiti chromecast na moj WiFi

3. Zatim kliknite naFotografije (1)kartica> provjeriOdabrani albumi (2)opcija iPoništite potvrdu fotoalboma (3)koji sadrže Sinkronizirane fotografije koje želite ukloniti s iPhonea.

Uklonite sinkronizirane albume fotografija s Maca na iPhoneu

Četiri. Nakon što završite s poništavanjem oznake Fotoalboma, kliknite naPrijavite sedugme.

5. Pričekajte promjene u Sync sa svojim iPhoneom.

Nakon završetka postupka sinkronizacije, sve će se sinkronizirane fotografije ukloniti s uređaja.

2. Izbrišite sinkronizirane fotografije s iPhonea pomoću Windows računala

Osim nešto drugačijeg sučelja, koraci za uklanjanje sinkroniziranih fotografija s iPhonea ili iPada pomoću Windows računala slični su onima na Macu.

1. UtikačiPhoneuWindows računalopomoću isporučenog gromobranskog kabela.

oporavak mac os ne radi

dva. OtvoreniTunesi kliknite naIkona telefonakako se pojavljuje u iTunesu.

Ikona telefona u iTunesu

3. IzaberiFotografije (1)u bočnom izborniku> provjeriOdabrane mape (2)opcija>Poništite potvrdu fotoalboma (3)koji sadrže Sinkronizirane fotografije koje želite ukloniti s iPhonea i kliknite naPrijavite se.

Uklonite sinkronizirane fotografije s Maca pomoću iTunesa

Četiri. Pričekajte promjene u Sync sa svojim iPhoneom.

Nakon završetka postupka sinkronizacije, sve sinkronizirane fotografije uklonit će se s iPhonea.

Odabrana opcija mapa zasivljena u iTunesu

Mnogi su korisnici izvijestili da ne mogu provjeriti opciju 'Odabrane mape' u iTunesu na računalu sa sustavom Windows.

Ako je opcija 'Odabrane mape' zasivljena, kliknite naStrelica doljepored opcije 'Kopiraj fotografije iz' i odaberiteiPod predmemorija fotografijaMapa.

Mapa “iPod Photo Cache” trebala bi biti lako dostupna za odabir kada kliknete strelicu prema dolje pored opcije Kopiraj fotografije iz.

Ako ne, pronaći ćete 'iPod Cache Folder' u mapi Photos iz koje ste izvorno sinkronizirali fotografije na iPhone.

Jednom odabereteiPod predmemorija fotografija, opcija „Odabrane mape“ postat će dostupna za odabir.

Povezano