Kako sakriti WhatsApp zadnji put viđen od određenih ljudi

Postoji li način da se Sakriju WhatsApp zadnji put viđeni od određenih osoba ili određene osobe, bez blokiranja ili uklanjanja u WhatsAppu? Krenimo dalje i istražimo je li to moguće ili ne.

Sakrij WhatsApp posljednji put viđen od nekih ljudi

Sakrij WhatsApp posljednji put viđen od nekih ljudi

WhatsApp još uvijek ne nudi način sakrivanja posljednjeg viđenog od određenih ljudi ili određene osobe. Međutim, još uvijek je moguće sakriti WhatsApp Last seen od određenih ljudi koristeći zaobilazno rješenje.



Zaobilazno rješenje za skrivanje WhatsApp Last Seen od određenih ljudi uključuje sljedeća dva koraka.

  1. Ograniči WhatsApp zadnji put viđen samo na kontakte
  2. Izbrišite kontakt iz adresara kome ne želite prikazivati ​​svoje posljednje viđeno

Prvi korak ograničava vaš WhatsApp Last Seen samo na kontakte navedene u adresaru vašeg iPhonea ili Android telefona, a drugi korak osigurava da ljudi koji ne bi trebali vidjeti vaš WhatsApp Last Seen nisu navedeni u adresaru.

Čak i nakon uklanjanja tih ljudi iz adresara, i dalje ćete moći razgovarati s njima na WhatsAppu i oni neće moći reći da ste im blokirali da vide vaš WhatsApp Last Seen.

1. Ograničite WhatsApp zadnji put viđen samo na kontakte

Kao što je gore spomenuto, prvi korak je osigurati da samo kontakti navedeni u adresaru vašeg iPhonea ili Android telefona mogu vidjeti vaš WhatsApp Zadnji put viđen.

1. Otvorenšto imana vašem iPhoneu ili Android telefonu.

dva. Kad ste u WhatsAppu, dodirnitePostavkeopcija smještena u donjem izborniku (na iPhoneu)

ne primati tekstove nakon prelaska s iphone na android

Opcija postavki u WhatsAppu na iPhoneu

U slučaju Android telefona, dodirniteIkona s tri točkekoji se nalazi u gornjem desnom kutu Android telefona, a zatim dodirnitePostavkeu padajućem izborniku (vidi sliku dolje).

Opcija postavki u WhatsAppu na Android telefonu

3. Na zaslonu postavki dodirniteRačunopcija.

Opcija računa u WhatsAppu

Četiri. Na zaslonu računa dodirnitePrivatnost.

Mogućnost privatnosti u WhatsAppu

5. Na zaslonu privatnosti dodirniteZadnje viđeno.

Kartica Posljednji put na zaslonu postavki privatnosti WhatsApp

6. Na sljedećem zaslonu dodirniteMoji kontakti.

Dopusti da samo moji kontakti vide posljednje viđeno na iPhoneu

Ova postavka osigurava da samo kontakti koji su prisutni u adresaru vašeg iPhonea ili Android telefona mogu vidjeti vaš WhatsApp Last Seen.

2. Izbrišite određene kontakte iz adresara

Sada je sljedeći korak uklanjanje iz adresara onih ljudi od kojih želite sakriti WhatsApp Last Seen.

Kao što je gore spomenuto, čak i ako izbrišete Kontakte iz adresara, vaši chatovi s tim kontaktima i dalje će ostati aktivni u WhatsAppu i moći ćete chatati s tim ljudima.

Međutim, primijetit ćete promjenu u načinu na koji će se ovi kontakti prikazivati ​​u WhatsAppu. Više nećete vidjeti Imena kontakata koja ste uklonili iz adresara, vidjet ćete samo njihove telefonske brojeve.

Ako se slažete s tim kako se ovi kontakti pojavljuju u WhatsAppu, možete ih izbrisati iz adresara na iPhoneu ili Android telefonu.

Brisanje kontakata iz adresara na iPhoneu

Slijedite korake u nastavku za brisanje određenih kontakata iz adresara na vašem iPhoneu.

1. OtvoriAplikacija Kontaktina vašem iPhoneu.

dva. DodirniteKontaktkoje želite izbrisati.

3. Na sljedećem zaslonu dodirniteUrediopcija koja se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona (vidi sliku dolje)

Uredi opciju na iPhone zaslonu kontakata

Četiri. Dok ste još uvijek na istom zaslonu, pomaknite se prema dolje i dodirniteIzbrisatiOpcija

Izbriši opciju kontakta na iPhoneu

Brisanje kontakata iz adresara na Android telefonu

Slijedite korake u nastavku za brisanje određenih kontakata iz adresara na vašem Android telefonu.

1. OtvoriAplikacija Kontaktina vašem Android telefonu.

dva. DodirniteKontaktkoje želite izbrisati.

Odaberite Kontakt s popisa kontakata na Android telefonu

3. Na sljedećem zaslonu dodirniteIkona s tri točkekoji se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona, ​​a zatim dodirniteIzbrisatiu izborniku koji se pojavi.

Izbriši kontakt s popisa kontakata na Android telefonu

Nakon što uklonite kontakte iz adresara, više neće moći vidjeti vaše posljednje viđeno, ali i dalje ćete moći razgovarati s tim ljudima u WhatsAppu.

Povezano