Kako izbrisati sve kontakte na Android telefonu

Aplikacija Kontakti na Android Android telefonima ne nudi mogućnost brisanja više kontakata ili svih kontakata odjednom. Stoga u nastavku donosimo dva načina za brzo brisanje svih kontakata na Android telefonu.

Izbriši sve kontakte na Android telefonu

Izbriši sve kontakte na Android telefonu

Općenito, razlozi za svakoga tko želi izbrisati sve kontakte na Android telefonu mogu se kretati od prodaje ili posuđivanja uređaja nekome do uklanjanja svih kontakata kako bi se adresar pokrenuo s čistim listom.



Bez obzira na razloge, moguće je brzo izbrisati sve kontakte na Android telefonu, umjesto da ih brišete jedan po jedan.

1. Izbrišite sve kontakte na Android telefonu brisanjem podataka o kontaktima

Brzi način brisanja svih kontakata na Android telefonu je brisanje podataka aplikacije App.

DodirnitePostavke>Aplikacije>Kontakti(Provjerite jeste li na kartici 'Sve aplikacije')

Ikona aplikacije Kontakti na zaslonu svih aplikacija na Android telefonu

najbolja powerbank za iphone 6s

Na zaslonu Informacije o aplikaciji dodirniteSkladištenje

Opcija pohrane u aplikaciji KontaktiNa sljedećem zaslonu dodirniteObriši podatkedugme.

Očistite podatke o kontaktima na Android telefonu

Zatim ćete vidjeti skočni prozor, dodirniteu reduda biste potvrdili da želite izbrisati sve kontakte na Android telefonu.

Bilješka: Brisanjem podataka aplikacije za kontakt izbrisat će se i vaša nedavna povijest poziva i omiljeni oglasi.

Brisanjem podataka aplikacije za kontakt izbrisat će se svi kontakti pohranjeni na vašem Android telefonu. Međutim, svi izbrisani kontakti vratit će se na vaš uređaj čim vaši Gmail, Facebook i WhatsApp računi sinkroniziraju svoje podatke s vašim Android telefonom.

Stoga je također potrebno spriječiti Gmail, Facebook, WhatsApp i druge račune da sinkroniziraju podatke s vašim Android telefonom.

DodirnitePostavke>Računi>Google.

Ikona Google na zaslonu Android računa

Na zaslonu Google računa dodirnite svojGmail račun.

Gmail naveden na zaslonu Računi

najbolja besplatna karaoke aplikacija za iphone

Na sljedećem zaslonu onemogućite sinkronizaciju pomicanjem prekidača poredGmaildoISKLJUČENOpoložaj.

Onemogući sinkronizaciju Gmaila s iPhoneom

Slično tome, možete spriječiti da se Facebook, WhatsApp i druge aplikacije sinkroniziraju s vašim Android telefonom.

kako mogu znati imam li statički ip ili ne

DodirnitePostavke>Računi>što ima

WhatsApp na ekranu računa na Android telefonu

Na sljedećem zaslonu onemogućite sinkronizaciju pomicanjem prekidača poredKontaktidoISKLJUČENOpoložaj.

Onemogućite WhatsApp sinkronizaciju kontakata s Android telefonom

Iako ova metoda briše sve kontakte s vašeg Android telefona, i dalje ćete moći pristupiti svojim kontaktima odlaskom na Gmail, WhatsApp i druge račune.

2. Izbrišite sve kontakte s Android telefona i računa

Ova metoda brisanja svih kontakata na Android telefonu prikladna je u slučaju da pokušavate izbrisati kontakte i sa svog telefona, i s Gmaila i drugih računa koji se sinkroniziraju s vašim Android telefonom.

Pomoću računala prijavite se na svoj Gmail račun. Zatim kliknite naIkona aplikacijakoji se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona i kliknite naIkona kontakatau padajućem izborniku.

Kartica Kontakti u Gmailu

Na sljedećem zaslonu zadržite pokazivač miša iznad prvog kontakta i kliknite napotvrdni okvirkoji se pojavljuje. Zatim kliknite potvrdni okvir poredOdabrani ovo će odabrati Sve kontakte na vašem Gmail računu.

Odaberite Svi kontakti u Gmailu

Nakon što su odabrani svi kontakti, kliknite naIzbornik s 3 točkeikonu koja se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona i kliknite naIzbrisatiopcija u padajućem izborniku.

Brisanje kontakata na Android telefonu

Sad kad ste izbrisali sve kontakte sa svog Gmail računa, vaš će Android telefon automatski ukloniti sve kontakte s vašeg uređaja, sljedeći put kad se sinkronizira s vašim Gmail računom.

U slučaju da ne želite čekati sljedeću sinkronizaciju, dodirnitePostavke>Računi>Google. Na sljedećem zaslonu dodirnite ikonu s tri točke i dodirniteSinkronizirajte odmahopcija koja se pojavi.

Bilješka: Ova metoda trajno briše sve vaše kontakte i nećete moći pristupiti svojim kontaktima.

možeš li nazvati nekoga tko te blokirao
Povezano