Kako blokirati nekoga iz vaše Snapchat priče

Snapchat prema zadanim postavkama dijeli vaše priče sa svim vašim prijateljima. U slučaju da vam se ne sviđa ova postavka, moguće je blokirati određene ljude da gledaju vašu Snapchat priču. Ispod ćete pronaći korake za blokiranje nekoga iz vaše Snapchat priče.

Blokirajte nekoga iz svoje Snapchat priče

bluetooth pan nije spojen mac

Blokirajte nekoga iz svoje Snapchat priče

Značajka Story u Snapchatu pruža izvrstan način da podijelite što se događa u vašem životu koristeći Fotografije. Međutim, uvijek postoji netko ili određeni ljudi za koje ne želite vidjeti sve što dijelite na Snapchatu.



Na primjer, to može biti vaša majka, vaš nadređeni, uredski kolega ili netko za koga ne želite nužno vidjeti sve što dijelite na Snapchatu.

U takvim slučajevima, Snapchat vam omogućuje da blokirate određene ljude da gledaju vašu priču. Dobra stvar ove značajke je što ljudi kojima blokirate da vide vašu Snapchat Story neće ni znati da su blokirani.

Koraci da nekoga blokirate iz vaše Snapchat priče

Slijedite korake u nastavku da biste nekome onemogućili da vidi vašu Snapchat priču

1. OtvoriSnapchatAplikacija na vašem iPhoneu ili Android telefonu.

dva. Zatim dodirnite SnapchatDuh ikonakoji se nalazi u gornjem lijevom kutu zaslona.

Snapchat Ghost Icon

iphone 6 zaglavio se na zaslonu za punjenje

3. Na sljedećem zaslonu dodirniteIkona zupčanikakoji se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona.

Snapchat ikona postavki

Četiri. Na zaslonu postavki pomaknite se prema dolje do 'Tko može…' odjeljak i dodirnitePogledajte moju priču.

Tko može pogledati opciju moje priče na Snapchatu

5. Na sljedećem zaslonu dodirnitePrilagođenopcija.

Prilagođena opcija za to tko može pregledavati moju priču u Snapchatu

aplikacije se nisu ažurirale na ipadu

6. Na sljedećem zaslonu vidjet ćete popis svih svojih prijatelja na Snapchatu. Da biste blokirali nekoga iz vaše Snapchat priče, jednostavno dodirnitemala kutijaporedime osobe(tako da dobije crveni križ).

iphone 5 crno-bijeli zaslon

Odaberite osobe koje želite blokirati iz vaše priče u Snapchatu

U slučaju da ima više ljudi, možete im i blokirati da vide vašu Snapchat priču tapkajući na mali okvir pored njihovih imena.

Kao što je gore spomenuto, Kontakti kojima ste blokirali da vide vašu Snapchat Story neće moći prepoznati da su blokirani i moći će vam slati poruke kao i svi ostali.

Povezano
  • Kako blokirati i deblokirati nekoga na Snapchatu
  • Kako se koristi značajka Snapchat Memories
  • Kako stvoriti vlastiti Snapchat Geofilter